CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimarts, 22 de juliol de 2014

Visita d'en MIQUEL i la CARMINA, creadors de la música del ball de bèsties

Avui han vingut al Casal en Miquel Pujol i la Carmina Mir. Ells van crear i escriure la música pel ball de feres d'Alpens. Aquesta serà la música que farem servir per presentar la nostra bèstia de foc i que ballarem amb la coreografia que ha creat l'Anna Caixach per l'ocasió. En Miquel ens ha interpretat la peça amb la guitarra i nosaltres hem anat marcant el ritme amb la Carmina. Fins i tot, ens han regalat la partitura per poder-la tocar. Ens ha agradat molt que hagin pogut compartir el seu procés creatiu amb nosaltres. Moltes, moltíssimes Gràcies Carmina i Miquel! Després, la Carina del Casal ens ha tocat la gralla i l'hem acompanyat amb grups de percussió. També, però, anem avançant amb la fera. Tenim el motlle de guix per parts i hem començat a omplir-ne alguna amb cartró pedra. Això és un no parar!