CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

divendres, 18 de juliol de 2014

Visita al taller de l'artista forjador ENRIC PLA

Aquest matí el foc i la màgia del ferro ens han seduït de la mà de l'Enric Pla, artista forjador del Lluçanès. L'Enric ens ha obert les portes del seu taller i amb ell hem dibuixat i dissenyat un element clau del món diablesc: el SCEPTRE. Hem pogut veure i viure tot el procés de creació i ens sentim privilegiats de tenir un sceptre propi. Moltes, moltíssimes Gràcies, Enric! Ah! I dir-vos que quan hem marxat del seu taller, el drac guardià que té a la porta d'entrada, fins i tot ens ha clicat l'ullet. Si voleu endinsar-vos en la seva obra ho podeu fer a través del seu blog: http://enricpla.blogspot.com.