CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimecres, 9 de juliol de 2014

Casal: FORJA CREATIVA I ALES PER VOLAR

L'Art de la Forja a Alpens. Amb el grup de petits del Casal hem anat a observar, admirar, perdre'ns en els detalls, submergir-nos... en els possibles mons que suggereix aquest privilegi de porta que tenen a l'escola. I ho han sabut plasmar fantàsticament bé en el paper. Aquí en teniu la mostra. A dins la Fàbrica Vella, però, no s'atura la feina. La bèstia de foc que estem creant tindrà ales. El grup de grans del casal les han dissenyat i començat a teixir.