CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimarts, 15 de juliol de 2014

Dibuixem els dracs de forja d'Alpens i experimentem amb la JUDITH CAMPS de Taller Gabins

A Alpens hi ha dracs i feres forjades a cada cantonada: panys de porta, llums, baranes... Aquest matí hem volgut atrapar algunes de les bèsties en el paper. Després hi hem donat vida i color amb les aquarel.les. Aquí en teniu una petita mostra. Després, a dins la Fàbrica Vella, hem experimentat amb el guix de la mà de JUDITH CAMPS de Taller GABINS: www.gabins.com (Professionals de la Imatgeria Festiva a casa nostra). Hem après que a la pols de guix, s'hi afegim aigua, es torna líquida i que quan s'asseca passa a estat sòlid. És per això que farem el motlle del drac seguint aquest procés. La Judith ens ha fet jugar, emocionar, riure, viure i aprendre un munt de coses. Mil Gràcies, guapa!