CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dijous, 17 de juliol de 2014

FENT EL MOTLLE DE GUIX DEL DRAC I LABORATORI D'EXPERIMENTS

Estem cobrint la nostra fera de guix. El guix sec serà el motlle per fer-la amb cartró pedra. Hem aprofitat el material per crear una mena de laboratori d'experiments. Guix, pigments de color, elements naturals, globus, petxines... Ai que el guix s'ha assecat massa de pressa, ai que ara és massa líquid i s'escola... I us podeu imaginar com s'ha acabat el matí? Doncs amb una guerra d'aigua per treure'ns la calor i el guix del cos. Ens hem divertit moltíssim!