CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dijous, 3 de juliol de 2014

CASAL ARTÍSTIC A ALPENS: Ballant amb el capgròs d'en Patufet i dos cavallets, peces de TALLER GABINS

Avui ens ho hem passat pipa provant i ballant amb el capgròs d'en Patufet i els dos cavallets que la Judith i en Gabí (TALLER GABINS) ens han deixat. Mil GRÀCIES GABINS! Fins i tot, els més atrevits han improvisat i inventat un ball de diables amb el Patufet com a centre. Més que genial! La força creadora es porta a dins! Aquests dos cavallets, juntament amb quatre més, es van crear al Taller Gabins en el Casal Artístic de Torelló de l'estiu passat. Les ànimes van ser la Judith i en Gabí però la Júlia, en Martí, en Sergi i la Carla van tenir la sort de formar part de tot el procés creatiu. Tornar a veure les peces... pell de gallina. Precioses.