CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimecres, 16 de juliol de 2014

L'ANNA CAIXACH crea la coreografia pel ball de feres

Aquest matí ha vingut al Casal l'ANNA CAIXACH. Ella està formada en Art dramàtic i també en Llenguatge musical. S'ha especialitzat en Arts performatives i té una trajectòria molt i molt interessant. Si voleu saber-ne més aneu a la seva pàgina web perquè val molt la pena (www.annacaixach.com). Amb ella hem après els passos i la coreografia per fer amb la música i el ball de feres. Hem treballat de valent, hem disfrutat molt però encara hem d'assajar força. Mil Gràcies, Anna!