CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimecres, 28 de maig de 2008

LA CLASSE DELS MILPEUS Escola MonjoiaLa classe dels milpeus (P4) ha treballat a partir del llibre "El secret de la tortuga". Han fet un recull de tots els objectes que la tortuga Huga del conte va carregant damunt la seva closca. Ho tenen tot exposat de manera original al passadís de l'escola. Hi podem trobar un cistell ple de fruites i verdures, un despertador, una regadora... A més, també han construït les seves pròpies tortugues a volum. Precioses!
El dia que nosaltres (en Subi i l'Anna) vem anar a l'escola... ens van desvetllar un secret molt ben guardat.
El voleu saber? Doncs potser que ho pregunteu als milpeus?