CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimecres, 28 de maig de 2008

LA CLASSE DELS GRILLS Escola MonjoiaLa classe dels grills (P5) han treballat a partir del conte "El pintor de petxines". Cada nen/a ha pintat el far a la seva manera. Quina riquesa de colors!
A més a més, han recollit tot de petxines i les han pintat a topos, a ratlles, a colors. Han creat una platja ben especial i màgica en un racó de l'escola.
En aquest racó també s'hi pot divisar un far construït per a ells mateixos i l'acompanya un mapa d'una illa on hi han senyalat tots els fars existents. No sé qui ha après més si ells de nosaltres o nosaltres d'ells.