CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimecres, 28 de maig de 2008

LA CLASSE DE LES FORMIGUES Escola Monjoia


La Classe de les formigues (P3) va treballar el conte "Els colors de l'Àfrica".
A l'exposició del treball fet hi podem veure els cinc pots plens: coses i objectes de color vermell, groc, blau, negre i blanc.
Un globus a volum, preciós, vola pel passadís de l'escola. A dins, però, ara no hi viatja l'Àfrica, l'elefanta, sinó que hi viatgen els nens i nenes de P3. Genial!