CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimecres, 28 de maig de 2008

CICLE INICIAL Escola Monjoia


Els de cicle inicial van treballar a partir del conte "En Quimet i la Martina". A més a més de fer-nos preguntes sobre la nostra manera de treballar tant pel que fa a la part literària com la part plàstica, van fer una interpretació pròpia d'aquesta història d'amor entre en Quimet, el ratolinet, i la girafa, la Martina.
Van recrear la història a partir de rodolins i em van deixar a mi, l'Anna, meravellada, sorpresa, fascinada de tan bé que ho havien fet.
Plàsticament van utilitzar el collage i els resultats també estan exposats en un dels passadissos de l'escola.

1 comentari:

Carme ha dit...

Moltes gràcies pels comentaris tant positius que ens heu fet de la vostra visita a la Monjoia. La veritat és que ha estat un plaer treballar el conte d' en Quimet i la Martina i els nens s' ho van passar molt bé.
Esperem que més endavant poguem fer una nova col·laboració.
una abraçada!
Les mestres de icle Inical.