CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimecres, 28 de maig de 2008

EN SUBI I L'ANNA AL CEIP MONJOIA DE SANT BARTOMEU DEL GRAU

En Subi i l'Anna vem anar a l'escola Monjoia de Sant Bartomeu del Grau a explicar contes però, sobretot, a escoltar, mirar, olorar, tocar... tot el treball que van estar fent durant molt temps els nens i nenes, juntament amb les mestres, al voltant dels nostres contes.
En Subi i l'Anna ens vem emocionar quan vem veure els resultats. Aquí en teniu una mostra.
Un petó ben especial des d'aquí.