CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimecres, 24 d’abril de 2013

UNA DIADA BEN ESPECIAL...

Per a nosaltres la diada de Sant Jordi va ser molt especial. Durant tot el dia vam estar envoltats de petits grans lectors. Gràcies per compartir amb nosaltres tantes emocions. Gràcies per ser tan incondicionals. Gràcies per seguir creient en la feina que fem. Vam sentir-nos immensament feliços de poder-vos dedicar, amb lletres i dibuixos, les històries i els contes que hem anat teixint al llarg de la nostra trajectòria. I desitgem, perquè ens ho estimem molt, que ho puguem seguir fent durant molts anys.