CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dilluns, 29 d’abril de 2013

"EL PINTOR DE PETXINES" a l'Escola Marta Mata de Torelló

Els nostres amics Vicenç, Maite i Pol ens han fet arribar aquestes fotos. Són treballs fets per als nens i nenes de l'Escola Marta Mata de Torelló a partir del nostre conte "EL PINTOR DE PETXINES". Ens fa feliços saber que els nostres contes segueixen vius i ben vius. Des d'aquí volem felicitar els mestres i els alumnes de l'Escola Marta Mata de Torelló per la iniciativa i a la Maite, en Vicenç i en Pol per fer-nos-ho saber i compartir-ho.