CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dilluns, 15 d’abril de 2013

En Subi i l'Anna al MÓN LLIBRE 2013 amb "El petit Dalí"

Aquest cap de setmana en Subi i l'Anna hem estat al MÓN LLIBRE amb l'obra teatral EL PETIT DALÍ d'Únics Produccions. El públic present ha pogut gaudir de la versió reduïda de l'espectacle a l'aire lliure i els autors del llibre, en Subi i l'Anna, hem firmat i dedicat els exemplars. Ha estat tot un èxit!.

1 comentari:

Pilar ha dit...

m'alegro del èxit, us ho mereixeu