CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimarts, 16 d’abril de 2013

MURAL D'EN SUBI A LA BIBLIOTECA DE L'AMETLLA DEL VALLÈS

Aquí teniu el mural que en Subi ha dissenyat, pintat i creat per la Sala Infantil de la Biblioteca de l'Ametlla del Vallès per celebrar el seu 10è aniversari. Felicitats a la Biblioteca i Felicitats al Subi per aquest dibuix tan bonic!

1 comentari:

Àrea àudios. Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer ha dit...

Molt xul·lo!!!
M'encanta com ha quedat i també el fet que sigui un mural fet a una biblioteca pública.
Felicitats Subi i Biblioteca Josep Badia i Moret!