CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dilluns, 16 de maig de 2016

SUBI & ANNA amb l'Any LLULL "La llebre i el lleó"

En motiu de la commemoració dels 700 anys de la mort de l'escriptor i pensador medieval Ramon Llull, en Subi i l'Anna hem fet una adaptació de la faula "LA LLEBRE I EL LLEÓ" que el mallorquí va incloure dins del "Llibre de les bèsties". Aquesta faula ens ve a dir que no sempre guanya el més fort sinó que amb enginy, astúcia i intel.ligència també te'n pots sortir. Et convidem a descobrir-ho!