CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dilluns, 16 de maig de 2016

SUBI & ANNA amb l'Any LLULL

SUBI & ANNA per commemorar els 700 anys de la mort de Ramon Llull hem creat dos llibres amb l'Editorial Baula. Un és la versió en format d'àlbum il.lustrat del "LLIBRE DE LES BÈSTIES" i l'altre és l'adaptació de la faula "LA LLEBRE I EL LLEÓ", col·lecció "Capsa de Contes".
LA RELLA. La revista del lluçanès, 26 de maig de 2016.
El diari EL 9 NOU, dilluns 13 de juny de 2016.
Revista CLIJ, Núm.272
Diari "El Punt Avui". Diumenge, 17 de juliol de 2016.