CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimarts, 12 d’abril del 2016

SUBI a l'EXPOSICIÓ ORIGINALS/ INÈDITS Viccc 2016

Dins dels esdeveniments de VICCC 2016, s'ha organitzat l'exposició ORIGINALS/ INÈDITS: una selecció d'alguns dels treballs dels IL.LUSTRADORS de la comarca d'Osona. En SUBI hi participa amb aquestes dues obres. Una forma part de l'àlbum titulat "AIXÒ ÉS UN INFERN" d'Anna Obiols i SUBI, Editorial Proteus. Es pot veure a l'espai Romeu (sala adjunta a la Biblioteca Joan Triadú de Vic). L'altra, és "LA CAPUTXETA VERMELLA" que es pot veure a l'ACVIC.
Diari "EL 9 NOU", dilluns 11 d'abril de 2016.
Diari LA VANGUARDIA