CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dilluns, 25 d’abril de 2016

En SUBI fa un TALLER D'IL.LUSTRACIÓ a la Biblioteca de Vic

En SUBI va donar idees de com crear personatges a través del dibuix. Podem jugar amb les expressions, a canviar els ulls, els nassos, les boques i les celles, les formes de les cares... Podem jugar a vestir-los, a posar i treure complements... Podem jugar a pentinar-los, despentinar-los, moure'ls, dotar-los de vida. Aquests personatges també poden ser animals i cal ser bons observadors i després imaginar i traspassar al paper i...