CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimarts, 12 d’abril de 2016

76.400 exemplars de "PUF" pel sistema educatiu nacional de MÈXIC

Editorial PINTAR PINTAR: "Hoy por fin podemos compartir con vosotros una gran noticia: nuestro libro “¡PUF!”, escrito por Mar Pavón e ilustrado por Joan Subirana, forma parte ya del PROGRAMA NACIONAL DE LECTURA Y ESCRITURA PARA LA EDUCACIÓN BÁSICA de MÉXICO. Y eso quiere decir que nuestra vaquita blanca que un día perdió una de sus manchitas marrones, ha encontrado nueva casa entre las bibliotecas escolares y de aula de aquel país".