CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimarts, 27 de maig de 2014

En Subi i l'Anna participen amb el llibre "CONTES I COLORS DE GÀMBIA" de l'associació ABARAKA BAKE"

Ja fa dies que ha sortit al carrer "CONTES I COLORS DE GÀMBIA", una molt bona iniciativa de l'associació "Abaraka Bake" de Sant Julià de Vilatorta. Ha estat un plaer conèixer l'Ignasi, l'ànima del projecte, i poder-ne formar part. Aquí també us adjuntem l'article que va sortir a "El 9 Nou".
abarakabake.blogspot.com