CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dissabte, 17 de maig de 2014

EL POBLE MISTERIÓS és el conte que han fet els nens i nenes de l'Escola d'Alpens a l'extraescolar d'en Subi i l'Anna

Aquí teniu un tast del resultat de l'activitat extraescolar que en Subi i l'Anna hem fet a l'escola d'Alpens durant el curs 2013-2014. S'hi voleu algun exemplar del conte EL POBLE MISTERIÓS, el podreu adquirir durant la Fira XII TROBADA INTERNACIONAL DE FORJADORS que se celebra aquest cap de setmana a Alpens. També hi hem adjuntat els articles que han sortit al diari "El 9 Nou" i a "La Rella".