CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

divendres, 30 de maig de 2014

EN SUBI I L'ANNA AMB EL TRICENTENARI

El proper divendres, 6 de juny, a 2/4 de 8 del vespre, al Temple Romà de Vic, presentem el llibre "EL MALETÍ MALGIRBAT I LA LLIBRETA VELLA. Una història de la Guerra de Successió". Aquest és un projecte que hem portat a terme amb l'Ajuntament de Vic (Comissió Tricentenari) i Eumo Gràfic. També hi col.labora el Museu d'Història de Catalunya. Aquí us en deixem un tastet...
Ens agradaria molt que hi vinguéssiu!