CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dilluns, 14 d’abril de 2014

En SUBI fa un mural a l'Escola FLAMA de Sant Fruitós de Bages

En Subi ha fet el dibuix i ha coordinat la creació del mural de l'escola FLAMA de Sant Fruitós de Bages. Aquí teniu alguna foto del procés i l'acabat final. Aquesta activitat s'ha portat a terme durant la Setmana Cultural que s'ha celebrat del 7 a l'11 d'abril del 2014.

1 comentari:

Pilar ha dit...

quina feinada, però ha valgut la pena