CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimecres, 16 d’abril de 2014

Nova col.lecció sobre els oficis "M'AGRADARIA SER..." de SUBI & ANNA

Aquí teniu un tast de la nova col.lecció que hem creat sobre el tema dels oficis. Els dos primers títols són el BOMBER i la VETERINÀRIA i ja estem treballant amb la CUINERA i el PAGÈS. El mateix text està en lletra de pal i lletra lligada i al final de cada llibre hi ha un annex amb informació complementària. Editorial Baula.