CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dijous, 24 d’abril de 2014

PRESENTACIÓ "En Boti Boti i la màgia del cava" A LA BIBLIOTECA DE SANT SADURNÍ D'ANOIA

Dimarts al vespre, a la biblioteca de Sant Sadurní d'Anoia, es va presentar el tercer volum d'en Boti Boti, la mascota de la sala infantil que va crear en SUBI. A l'acte de presentació hi van intervenir la Susanna Mèrida, alcaldessa de Sant Sadurní, la Montse Medall, la regidora de cultura i nosaltres, en Subi i l'Anna, els creadors del llibre. Aquí us deixem amb alguns moments de la presentació que es va acabar amb una copa de cava. Això sí, tothom qui va voler es va poder emportar un exemplar firmat i dibuixat per als autors. Gràcies a tots els qui ens hi vàreu acompanyar.