CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dijous, 24 d’abril de 2014

DIADA DE SANT JORDI 2014

Des d'aquí volem donar les GRÀCIES a tots els qui vàreu voler un llibre nostre firmat i dibuixat. Ens vàreu fer sentir, una vegada més, molt estimats. Tanta estimació emociona i les paraules no ho poden acabar de descriure del tot. Avui, tot i el cansament, en Subi i l'Anna tenim el cor més ample. Gràcies per eixamplar-nos tants horitzons!

2 comentaris:

Isabel Iborra ha dit...

felicitats, Ana i Subi!
Estic molt contenta dons penso que us ho mereixeu!

Anna ha dit...

Moltes Gràcies, Isabel.
Intentem fer les coses el més bé que sabem.