CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimecres, 15 de febrer de 2012

EL CARNAVAL DELS ANIMALS AMB DIBUIXOS D'EN SUBI


Aquí teniu un moment de la presentació del llibre editat per Bellaterra Música "El carnaval dels animals".
Va ser tot un privilegi tenir tots els creadors del llibre junts: músics, poeta i il.lustrador.
El públic va poder gaudir de la música, els poemes i els dibuixos en directe. Felicitats a tots ells!Un bon regal per aquests dies de carnaval és aquesta petita joia. Un llibre que inclou el CD i a més, manualitats perquè els més petits hi disfrutin de valent.
No cal dir que els dibuixos d'en Subi són genials.
Aquest proper diumenge, 19 de febrer, a les 6 de la tarda, a EL Musical de Bellaterra, es farà la presentació. Hi haurà música i dibuixos en directe. No us ho perdeu.