CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimecres, 15 de febrer de 2012

AQUEST DIUMENGE S'ESTRENA "EL PETIT DALÍ" de Subi & Anna al TEATRE POLIORAMA

Aquest diumenge 19 de febrer, a les 12:30h i fins el 25 de març, es podrà veure l'obra de teatre basada en el nostre conte "EL PETIT DALÍ I EL CAMÍ CAP ALS SOMNIS" Ed. Lumen, al Teatre Poliorama de Barcelona (La Rambla, 115).
No us perdeu l'espectacle!