CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimarts, 21 de febrer de 2012

NO US PERDEU L'ESPECTACLE

L'estrena de l'espectacle basat en el nostre conte "EL PETIT DALÍ" va ser tot un èxit. El diumenge al matí, el teatre Poliorama es va omplir de gom a gom per veure i viure l'obra de teatre.
Aquí us adjuntem la coberta del llibre en anglès i una foto del dia de l'estrena amb tot l'equip a dalt de l'escenari: actors, directors, creadors de la música i nosaltres, els autors del conte.