CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

diumenge, 13 de juliol de 2008

MUNTANYA DE LLIBRES I CASALS D'ESTIU Vic 2008

En Subi i l'Anna, aquests dies estem portant a terme un projecte organitzat per la llibreria MUNTANYA DE LLIBRES de Vic.
Durant tota la setmana hem anat als diferents Casals d'Estiu, concretament, a la Sínia, al Salarich i a l'Andersen. Hem explicat i dibuixat el conte "Els colors de l'Àfrica" i després hem fet un taller amb els nens i nenes. Tots hi han participat, des dels més petits fins als més grans.
Hem creat a partir de material reciclat, papers de colors, pintures i moltes dosis d'imaginació i ganes d'experimentar.
Aquí en teniu els resultats.
Ah! I si voleu entrar de ple en aquesta selva tan especial, no dubteu i deixeu-vos caure per la llibreria del carrer Verdaguer de Vic... Hi ha tantes coses per descobrir-hi...