CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

diumenge, 8 de juny de 2008

L'EXPOSICIÓ I EL CONTE "Sóc la Pau" A SABADELL


Del 9 al 30 de juny, els dibuixos originals del conte "SÓC LA PAU", Edebé, estaran exposats al vestíbul de la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell.
Us recordem que aquesta biblioteca té un fons especial de llibres d'aquesta temàtica.

Durant tot el mes, la ciutat de Sabadell ha organitzat actes al voltant de la PAU. En Subi i l'Anna també hi serem amb l'activitat dels CONTES DIBUIXATS. Per a tots els que hi estigueu interessats, aquí teniu el calendari.

CALENDARI (Juny a Sabadell)

- Dimarts 3: Centre cívic de CAN RULL, a les 18h
- Dijous 5: Biblioteca de la SERRA, a les 18h
- Dimecres 11: Sala de Lectura de la ROUREDA, a les 12h
- Dijous 12: Biblioteca dels SAFAREIGS, a les 18h
- Dissabte 14: Biblioteca Vapor Badia, a les 12h
- Dimecres 18: Centre cívic de CAN DEU, a les 18h
- Dijous 19: Biblioteca de CAN PUIGGENER, a les 18h