CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

diumenge, 8 de juny de 2008

Darrera novetat "M'AGRADA..."3 comentaris:

Pilar ha dit...

Trobo que es un llibre ideal per els nens. Pel que fa als seus dibuixos (molts colors, personatges imaginaris).I els textos (curts, entenedors i inciten a la imaginació)

Teresa Maria ha dit...

A mi també m'agrada. I molt.

Unknown ha dit...

Hola
a nosaltres aquest conte ens ha fet passar moments molt divertits, ja que és un conte que no només serveix per llegir sinó també per jugar.
A cada pàgina i surt el mateix personatge i cal trobar-lo i dir a on s'amaga?.
A la Bruna li encanta.
Continueu fent llibres tan bonics i interessants, molts ànims, amics.