CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dilluns, 21 de juliol del 2008

EN SUBI I L'ANNA A LES NITS DE CINEMA ORIENTAL DE VIC
Aquí teniu els resultats de la sessió de CONTES JAPONESOS d'aquesta cinquena edició de LES NITS DE CINEMA ORIENTAL DE VIC.
Com podeu comprovar, va ser un èxit de públic i des d'aquí us donem les gràcies a tots aquells que hi vàreu ser i ens vàreu ajudar a omplir de màgia el vespre d'estiu d'ahir.I si voleu veure part de l'espectacle, podeu fer una ullada a aquest vídeo que ha fet en Quim Crusellas de MOVIOLA PRODUCCIONS, el culpable de tot plegat:

CONTES JAPONESOS
El proper dimecres 23 de juliol a les 19:30h us esperem a la Biblioteca Joan Triadú de Vic a la narració de contes japonesos amb dibuixos, llums i ombres a càrrec d'Anna Obiols, Subi i Xevidom.

No hi falteu!