CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimarts, 31 de juliol de 2018

SANT JORDI 2018

SUBI & ANNA, durant tota la diada, serem a la PLAÇA MAJOR DE VIC firmant llibres, compartint històries i abraçant moments... Ho sabies, oi? Que hi ha princeses valentes i amb coratge que se saben manejar bé amb la por perquè no empren tècniques violentes ni intimidatòries sinó que es posen a la pell del drac i empatitzen amb ell? Segons les qualitats de cada fera, els ensenyen a volar, treure foc o nedar...
Text: Anna Obiols. Il.lustració: SUBI.