CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimarts, 31 de juliol de 2018

SUBI & ANNA amb les LLEGENDES DEL COMTE ARNAU. Sant Joan de les Abadesses 2018

Goges, encantades, paitides o dones d'aigua de bellesa inacabable, amb llargues cabelleres daurades, de color d'aram, pèl roges o morenes que viuen en gorgs, estanys, llacs, rierols o fonts boscanes... Escales amb 144 esglaons, dotze vegades dotze, que volen traçar el camí cap al cel... Amors, condemnes, misteris... ">