CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

divendres, 26 de maig de 2017

SUBI & ANNA amb el projecte DIBUIXA'M UN PARC!

El 24 de maig és el Dia Europeu dels Parcs Naturals i a nou de les biblioteques del Maresme, el mateix dia i a la mateixa hora, s'ha fet l'activitat DIBUIXA'M UN PARC! SUBI & ANNA ho hem fet a la Biblioteca Can Manyer de Vilassar de Dalt. Hem explicat, dibuixat i creat contes de NATURA. Aquí teniu algunes fotos del resultat.