CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dijous, 24 de desembre de 2015

Subi & Anna us desitgem unes molt BONES FESTES!

"Els CUIDABOSCOS són persones que s'omplen de l'energia dels arbres, com si per les seves venes la sang fos la saba. Cuiden els petits detalls. En tot allò que toquen hi deixen la seva empremta personal. Són d'una petita gran senzillesa. No es fan notar però si no hi són, se'ls troba a faltar." (Fragment de "EL PETIT CATÀLEG D'OFICIS CURIOSOS" de Subi & Anna, un projecte que ens agradaria que veiés la llum aquest 2016). Que tots tinguem una mica de CUIDABOSCOS a dins!