CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimarts, 1 de desembre de 2015

Engeguem VICCC 2016 Subi & Anna amb CONTES DIBUIXATS

Durant l'octubre i el novembre d'aquest 2015, Vic escalfa motors pel 2016. Durant tot l'any vinent, la ciutat serà Capital de la Cultura Catalana. En Subi i l'Anna hem participat amb els Contes Dibuixats. A l'octubre va ser a la plaça dels Màrtirs i el novembre a la Plaça de la Noguera. Aquí en teniu una petita mostra. Algunes fotos són d'en Guillem Bach. Moltes Gràcies!