CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimarts, 1 de desembre de 2015

El nou CALENDARI 2016 del follet Sebastià Panarra

El nou CALENDARI 2016 del follet Sebastià Panarra ja és a la venda. Aquí us deixem amb un petit tastet d'algunes de les il.lustracions que trobareu a dins. Gaudiu-lo molt i no us oblideu de trobar el follet amagat en cada un dels mesos.

1 comentari:

Dani Campoy ha dit...

Muy bueno! Te paso el webcomic que hago con un amigo a ver que te parece. Un saludo ! :D

http://envinetados.blogspot.com.es/