CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dijous, 13 de juny de 2013

En Subi i l'Anna amb l'ANY ESPRIU 2013

En Subi i l'Anna hem creat un projecte per l'Any Espriu 2013 per commemorar el centenari del naixement del poeta. L'Anna ha fet una selecció de quatre poemes relacionats amb les quatre estacions de l'any i en Subi n'ha fet la seva interpretació. El llibre que porta per títol "EL MEU PRIMER ESPRIU" es publicarà a Baula i es podrà trobar a les llibreries aquesta propera tardor. Aquí us en deixem un petit tast!

2 comentaris:

Rosabel ha dit...

Anna, em pots donar una adreça electrònica per contactar amb tu? Vull fer-te un comentari sobre Els colors de l'Àfrica.
Gràcies!
Rosabel Bofarull
rosabel.bofarull@gmail.com

Rosabel ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.