CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimecres, 12 de juny de 2013

CREACIÓ D'UN MURAL A L'ESCOLA LA MONJOIA DE SANT BARTOMEU DEL GRAU

L'Escola La Monjoia de Sant Bartomeu del Grau aquest any ha commemorat els seus 25 anys dels Jocs Florals. Ho van celebrar amb una festa molt especial oberta a les famílies, als ex-alumnes, ex-professorsa, gent del poble... Una de les activitats va ser crear un mural al pati de l'escola. Uns dies abans, en Subi va anar a la Monjoia a fer el dibuix i el dia de la festa, entre tots, el vam pintar així de bonic!