CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dilluns, 26 de novembre de 2012

ACTE DE LLIUREMENT DEL PREMI

Aquest divendres 23 de novembre, a la Llibreria Catalònia de Barcelona, vam rebre el premi del concurs de contes il.lustrats sobre "Lactància i criança materna". L'acte de lliurement dels premis va anar a càrrec del Dr. Antoni Mateu i Serra, director de l'Agència de Salut Pública de Catalunya i Eulàlia Torras, presidenta de la Federació Catalana de Grups de Suport a la Lactància Materna. Aquí teniu alguna foto de l'entrega de premis.
La foto amb els guanyadors i els finalistes.
També us avancem alguna de les il.lustracions que formen part de la història que hem titulat "LA PRINCESA VIOLANT". Esperem que us agradin.
Nota premsa "EL 9 NOU"