CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

divendres, 9 de novembre de 2012

"MENJARS TRADICIONALS DE TOT L'ANY"

Acaba de sortir aquest nou títol d'en Subi i l'Elena Ferro. Tot i que hi ha un error perquè no hi surten els noms dels autors a la portada, ni tampoc el nom d'en Pere Tàpias que és qui fa el pròleg del llibre, l'interior és molt i molt recomenable. Un bon regal ara que s'acosten les festes de Nadal. Esperem que us agradi i us sigui útil. Per cert, en aquí, com en el de les "Festes i tradicions", també hi ha el follet Sebastià Panarra que s'amaga a totes i cadascuna de les pàgines del llibre. Que hi hagi sort a trobar-lo!