CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimarts, 4 d’octubre de 2011

EL PETIT DALÍ de Subi & Anna AL TEATRE POLIORAMA dins la 8ª edició VIU EL TEATRE


El passat dimecres, 28 de setembre a l'Hotel Le Meridien de Barcelona, es va fer la roda de premsa de la 8ª edició de VIU EL TEATRE (Espectacles Familiars).
Els diumenges 19 i 26 de febrer i el 4, 11, 18 i 25 de març del 2012 es podrà veure EL PETIT DALÍ. L'espectacle que es va fer a partir del nostre conte editat per Lumen titulat "El petit Dalí i el camí cap als somnis".
Únics Produccions va creure en aquesta història i va apostar per posar-la damunt l'escenari. Això va passar per primera vegada durant la temporada 2004-2005, també al Poliorama.
Us convidem a tots a viure l'espectacle on hi trobareu dosis de música, de titelles, de màgia, d'imaginació i somnis.