CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

divendres, 28 d’octubre de 2011

EL NOU CONTE DE LA SÈRIE "ELS GRANS COMPOSITORS I ELS NENS" AL MUSEU DE LA MÚSICA DE BARCELONA

Un moment de l'acte de presentació del llibre EL PETIT ALBÉNIZ al Museu de la Música de Barcelona.El proper diumenge 6 de novembre, a les 5 de la tarda, al Museu de la Música de Barcelona, es farà la presentació del conte "EL PETIT ALBÉNIZ", Bellaterra Música Ed.
En Subi dibuixarà en directe, l'Anna explicarà el conte i la Marina Rodríguez interpretarà amb el piano algunes de les peces d'Isaac Albéniz que també formen part del CD que acompanya el llibre.
No cal dir, que hi esteu tots convidats.