CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dijous, 23 de setembre de 2010

NOVA PUBLICACIÓ D'EN SUBI I L'ANNA


GROSSA, GROSSÍSSIMA és el nou llibre que hem publicat amb l'editorial Cadí.
En Quim està ben encuriosi. És tan grossa... i cada dia ho és més. Què hi deu haver, a dins? Un elefant? O un rellotge que no para de fer tic-tac, tic-tac? Una síndria, un cocodril o un tren que dóna voltes i més voltes?
Et convidem a descobrir-ho!