CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimarts, 21 de setembre de 2010

UN ÀLBUM COMPROMÈS a la 28a Setmana del Llibre en catalàCAFÈ DOLÇ, CAFÈ AMARG planteja la problemàtica dels infants que viuen al carrer. Mikhail, el protagonista d'aquesta història, no té pares, no pot anar a l'escola perquè ha de treballar, viu dins d'una capsa de cartró, com amic té el rodamón de l'acordió...
És un conte per a petits i grans que ens fa adonar de la sort que tenim i que ens fa valorar les coses que de vegades, pel fet de ser tan quotidianes, no els donem importància.
En Subi ha utilitzat el cafè per il.lustrar les pàgines d'aquest àlbum que per a nosaltres és molt especial.
Editorial PROTEUS, 2010. Aquí us adjuntem el vídea que l'editorial Proteus ens ha fet parlant del procés de creació de "CAFÈ DOLÇ, CAFÈ AMARG". Esperem que us agradi!

1 comentari:

Roser ha dit...

L'amargor deu estar amagada... Quina dolçor de traç!

Anna, ens vam conèixer als XXX Premis Octubre, a València. Et vaig acompanyar al taller d'uns ninotaires que em van deixar bocabadada. Des de llavors segueixo de lluny (gràcies a les tecnologies de doble fil) la teva aventura. Fent tàndem amb en Subi, a cavall de dibuixos i contes. Sort i per molts anys!