CONTES IL.LUSTRATS, CAMPANYES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA, EXPOSICIONS, PREMIS I MOLTES COSES MÉS...

Són en Subi i l'Anna. A ell li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s'hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir. A ella li agrada escriure, explicar contes i que, aquesta primavera, hagin nascut gallarets al seu jardí.
També, però, els agrada poder compartir les seves inquietuds, les seves vivències i la feina que fan i és per això que van a escoles, biblioteques, centres cívics... a fer activitats d'animació a la lectura i aprendre dels nens i nenes d'arreu.
Tot i que no s'hi acaben d'entendre tan bé com voldrien amb les màquines i els ordinadors, els fa feliços poder estrenar aquest bloc per compartir tota aquesta munió d'emocions que ens desperten els contes i les històries.
SIGUEU MOLT BENVINGUTS!

dimecres, 13 de maig de 2009

Hora del conte CHARLIE NAS DE LLAUTÓ al CEIP Charlie Rivel de Cubelles

El passat dissabte, 9 de maig, en Subi i l'Anna vem anar a fer l'HORA DEL CONTE a la Biblioteca de l'Escola Josep Andreu CHARLIE RIVEL de Cubelles.
Mentre l'Anna va anar explicant el conte "Charlie, nas de llautó", en Subi va anar dibuixant algunes de les escenes del llibre.
La veritat és que ens va fer molta il.lusió que ens convidessin des de l'escola que porta el nom del protagonista del conte.
Aquí teniu algunes de les imatges que ens han passat en Pau i la Judit. Moltes Gràcies des d'aquí i un petó ben gros!